El 31 de desembre arriba el 32è Bany de Sant Silvestre, l'últim bany de l'any

El proper 31 de desembre, l'últim dia de l'any, arriba el ja tradicional "Bany de Sant Silvestre" i que enguany arriba a la seva 32a edició i que ve organitzat per l'Associació de Veins del Barri del Port. Enguany repeteix la dinamica de l'any passat de complementar aquest Bany de Sant Silvestre amb una Masterclass de Zumba i Jocs a la Platja de manera previa.

La jornada d'aquest 31 de desembre l'obrirà aquesta Masterclass de Zumba a la Platja de la Comandancia, de la mà del centre Fitness Beach, situat al carrer General Contreras, a dos quarts d'onze del matí (10:30h). El matí continuarà amb els Jocs a la Platja per grans i petits de la mà del Grup de Joves del Port, de la vocalia de Joventut de l'A.V.V del Port.

Ja a partir de la una del migdia (13:00h) donarà el tret de sortida al popular i tradicional "Bany de Sant Silvestre", l'últim bany de l'any, on a continuació es repartiran les samarretes, caldo calent, cava i neules per als banyistes, els valents que es vulguin remullar.

Aquest Bany de Sant Silvestre arriba amb la col·laboració del Blog del Barri del Port, l'Ajuntament de Tarragona i el Port de Tarragona. També s'anima a fer el bany disfressat i per aquest motiu es premiarà a la millor disfressa individual i en grup.

Els horaris d'aquest 32è Bany de Sant Silvestre 2016 són els seguents:
10.30 h masterclass de zumba
11.30 h jocs de platja per a tots els públics
13.00 h per als més valents, la tradicional última remullada de l'any
13.15 h Avituallament per a tots els participans i entrega de premis dels jocs de platja i a la millor disfressa

*L'Associació de Veins del Port fa una crida a tots aquells que puguin prestar un generador de llum per poder disposar de la megafonia a que es posin en contacte a aavvdelport@hotmail.com o al 977 241 050

Comentaris