21 de juny de 2016

El Serrallo ja es prepara un any més per viure les Festes del seu patró, Sant Pere


El barri mariner del Serrallo ja es prepara per donar la benvinguda un any més, com és habitaul per aquestes dates, a les Festes del seu patró, Sant Pere, amb molts actes caracteristics d'aquest barri com el concurs de fideus arrosegants, la musclada popular, les tradicionals sortides en golondrina, fideua, i també amb els actes tradicionals d'aquestes festes com la professó, el correfoc, la diada castellera, les havaneres i molts més.

Ja aquesta setmana començaran els actes de les Festes, el dijous amb l'arribada de la Flama del Canigó i un sopar popular, i continuaran fins el diumenge 3 de juliol, que serà l'ultim dia.

Els actes més importants com la professó de Sant Pere serà el dimecres 29 de juny, el correfoc infantil amb la Vibrieta i el correfoc tindran lloc ja aquest dissabte 25 de juny, tot just després de la nit de Sant Joan, el diumenge 26 de juny hi haurà la Bicicletada que organitza l'Associació de la Presa de Jesús, el pregó de les Festes que enguany anirà a carrec del Sr. Josep Beltran serà el proper dimarts 28 de juny, on després del pregó hi haurà una cercavila amb els Gegants i els Nanos del Serrallo pels carrers del barri acompanyats per la xaranga, i aixì molts actes més fins el 3 de juliol.

Un any més ja tenim a tocar les Festes de Sant Pere amb actes per a tots els gustos i per a tots els publics des de els més petits als més grans, el Serrallo ja olora a la seva Festa.

Properament en aquest blog tindreu el programa complet de les Festes de Sant Pere 2016.


1 comentari: