diumenge, 24 de juliol de 2016

Ahir dissabte el barri de MªCristina es va omplir de Gegants per a les seves Festes

En el barri de Maria Cristina i els carrers dels voltants estan en plenes Festes com cada any per aquestes dates, i es que ja porten des de divendres endinsats en els actes festius encara que no es van poder celebrar tots per culpa de la pluja que va fer acte de presencia divendres a la nit pero ahir dissabte si van estar durant tot el dia fent activitats i actes i un dels que va tenir lloc per la tarda va ser la Cercavila de Gegants un acte ja tradicional en aquestes i en moltes Festes de barri.

A la cercavila de Gegants hi van participar a part dels Gegants del barri que són el Gegant Hernandez Sanahuja i la Cristineta i el seu Nano, també van formar part els Gegants del Passeig Torroja, els Gegantons del carrer Merceria, els Gegants Petits del Col·legi de les Dominiques acompanyats de la Cuca, els Gegants del Sagrat Cor i els Ambraçats.

Cap a dos quarts de set els Gegants participants a la cercavila començaven a arribar al barri per a fer la plantada fins que dones inici la Cercavila.
La cercavila va donar inici cap a dos quarts de vuit de la tarda i van recorrer els carrers del barri al ritme dels grallers dels Gegants i dels Grallers de l'Aula de Música Tradicional i Popular "El Tecler" que eren els encarregats de fer ballar els Gegants durant tota la cercavila i al ball conjunt final.

Les Festes posaran punt i final aquesta nit amb les Havaneres del grup "Sopa de Peix" i el Rom Cremat a la mitja part.

Al seguent link podeu veure tota la galeria completa de la Cercavila de Gegants celebrada ahir dissabte 23 de juliol a les Festes del barri de Maria Cristina:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1101112216640518

*Link a la nostra pàgina de Facebook, la qual podeu donar "m'agrada" per estar al corrent de totes les informacions sobre les Festes Tarragonines.

Aquí podeu veure el video del ball conjunt final amb la ballada de totes les colles geganteres participants.

          

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada