divendres, 29 de juliol de 2016

Aquest diumenge es viurà un matí geganter a les Festes del Barri del Port

Aquest diumenge dia 31 de juliol la Part Baixa de Tarragona s'omplirà de Gegants per a les XXVII Festes del Barri del Port que ja van començar ahir dijous els seus actes i que avui continuen amb més activitats.

Diumenge al matí arribarà la Trobada Gegantera de les Festes del barri del Port i que organitzen la Colla Gegantera del Port de Tarragona i que comptarà amb la presencia de la Cuafereta, els Gegantons Manotes Petra i Mariner del barri del Port i els Gegants del Port, Neptú i Afrodita.

Dins de les colles convidades hi estaran els Gegants del Serrallo, els Gegants del Col·legi de les Dominiques, els Gegants de Montbrió del Camp, els Gegants de La Unió i la Colla Gegantera IPM de Reus.

La plantada de totes les colles geganteres serà cap a les 10:30h del matí, cap a les onze del matí hi haurà esmorzar de les colles. Un cop finalitzat l'esmorzar cap a les 11:30h donarà inici la cercavila pels carrers del barri amb el seguent recorregut: c/Sant Miquel, Barcelona, Pompeu Fabra, Anselm Clavè i Plaça dels Carros, on faràn una parada i els tipics balls dels Gegants.
A les dotze del migdia tornaràn en cercavila per: Plaça dels Carros, c/Reial, Rebolledo i Sant Miquel.
I a l'arribada, cap a les 12:30h aproximadament, faràn els balls finals totes les colles geganeres i la Cucafereta i després i haurà un pica pica que anirà amenitzat per la Xaranga.

Un matí geganter a les Festes del barri del Port.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada