diumenge, 31 de juliol de 2016

Cap de setmana magnific de la Colla Jove de Tarragona descarregant el 9de8 i el pilar de 8 a Vilanova

Foto de @JoveDeTarragona
La Colla Jove de Tarragona ha tingut un intens i magnific cap de setmana casteller amb les actuacions de dissabte a Vilanova i la Geltrí i de diumenge a Vilallonga del Camp. A la Diada de Vilanova i la Geltrú van actuar juntament amb els Castellers de Vilafranca i els anfitrions de la diada els Bordegassos de Vilanova. A la Diada a Vilallonga del Camp van actuar juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La Colla Jove va tenir la seguent actuació a la Diada de Vilanova i la Geltrú de dissabte 30 de juliol: a primera ronda van començar descarregant el 3 de 9 amb folre, van continuar descarregant a segona ronda el 9 de 8, sent el primer castell de gamma extra d'aquesta temporada, i per acabar a tercera ronda van descarregar el 4 de 9 amb folre. Per a la ronda de pilars van descarregar el pilar de 8, el segon de la seva historia, i cinc pilars de 4.

A la Diada a Vilallonga del Camp d'avui diumenge 31 de juliol la Colla Jove ha tingut la seguent actuació: Han començat descarregant el 3 de 9 amb folre a primera ronda, han continuat descarregant el 4 de 9 amb folre a la segona ronda i han acabat descarregant el 5 de 8 a la tercera ronda. Per a la ronda de pilars han descarregat el pilar de 7 amb folre i un vano de 5.

Ha estat un gran cap de setmana per aquesta colla tarragonina que ha completat dos gamma extra a la Diada de Vilanova i la Geltrú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada