divendres, 15 de juliol de 2016

Del 28 al 31 de juliol arriben les XXVII Festes del Barri del Port de Tarragona

Cartell de les Festes del Barri del Port
Les properes Festes del barri del Port també són a tocar, les tindrem aquí a finals d'aquest mes de juliol i ocuparan els dies 28, 29, 30 i 31 amb activitats per a tots els gustos i per a totes les edats.

Enguany arriben a la XXVII Edició les Festes i arriben amb més dies i actes que mai, tindran un dia més i enlloc de finalitzar el diumenge al matí com era habitual enguany finalitzaran per la tarda.

Actes com cinema a la fresca, les tipiques revetlles que aquest any aniran a càrrec de el grup rumbero Son de Calle i l'orquestra Charlotte, i els actes més tradicionals com la xocolatada o el sopar de germanor i actes nous que es van fer per les festes de l'any passat també seran protagonistes enguany com l'espectacle de màgia o concursos com "El millor barret del Port" i "Quina tapa!" i la Trobada Gegantera de l'ùltim dia de festes, el diumenge, que enguany anirà dedicada a l'anterior president ja traspassat José Ruiz.

La revetlla amb el grup Son de Calle anirà el divendres 29 de juliol i la revetlla amb l'orquestra Carlotte per al dia seguent el dissabte 30 de juliol.

Amb tot això s'esperen que siguin unes festes molt participatives amb activitats pels petits i pels grans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada