dimarts, 12 de juliol de 2016

El barri del Serrallo tornarà a estar de Festes des d'aquest divendres amb les Festes de la Verge del Carme

Les Festes en motiu de la Verge del Carme al barri maritim del Serrallo són a tocar, i es que aquest divendres donen inici i s'allargaran fins diumenge, tres dies de festes amb diferents actes com havaneres, revetlla popular, sopar popular, la tradicional Processó Maritima, actuació castellera, ballada de sardanes...

Enguany la novetat arriba amb la Trobada de Bèsties Infantils per a celebrar els deu anys de la Vibrieta de Tarragona, amb bèsties vingudes d'arreu de Catalunya per commemorar aquests deu anys de l'existencia de la Vibrieta.

També com a plat fort, un any més, esta la Trobada Gegantera que organitzen els Gegants del Serrallo, que enguany arriba ja a la seva novena edició, i es que ja en van nou trobades geganteres amb la d'aquest any.

Un altre acte plat fort de les festes es l'actuació castellera que enguany comptarà amb les actuacions dels Castellers de Barcelona, dels Xiquets de Reus i dels anfitrions en aquesta diada, els Xiquets del Serrallo.

Per dissabte 16 de juliol el plat fort serà la Processó Maritima i pels carrers del barri serrallenc i per el diumenge 17 de juliol els actes destacats ja de bon matí amb la IX Trobada Gegantera, tot just després arribarà la Diada Castellera i a la tarda tindrem la Trobada de Bèsties Infantils per celebrar els deu anys de la Vibrieta de Tarragona.

Aquestes Festes arriben poc després de que el barri del Serrallo celebres les Festes en honor al seu patró, Sant Pere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada