dimecres, 20 de juliol de 2016

El Concurs de Castells amplia el seu aforament en 200 espectadors més

El Concurs de Castells ampliarà el seu aforament amb 200 localitats més a causa de l'elevada demanda d'entrades. S'habilitarà el segon pis per a que els espectadors es puguin distribuir de peu per això s'ha decidit retirar la graderia provisional que hi havia i que tenia capacitat per a 1000 persones i que ara passarà a tindre per a 1200 persones.

L'aforament total de la Tarraco Arena Plaça serà de 6200 persones, afegint els 5000 espectadors de la graderia del primer pis.

El preu de les entrades de la jornada de dissabte 1 d'actubre serà de 5€ i per a la jornada de diumenge 2 d'octubre es podrà escollir entre la localitat a la graderia del primer pis amb seient i un preu de 12€ o les localitats del segon pis on s'estarà de peu i el seu preu serà de 8€. Les entrades es posaràn a la venda a partir del proxim dimecres 27 de juliol a les 10h del matí a traves de les webs www.concursdecastells.cat, www.tarragona.cat i www.tap.cat.

A la jornada del dissabte 1 d'octubre es té previst posar a la venda 4500 entrades, no esta previst per el moment obrir el segon pis, i a la jornada del 2 d'octubre es posaran 5200 entrades a la venda. Les entrades restants es vendran a les colles participants i es reservaran per a les autoritats i patrocinadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada