diumenge, 17 de juliol de 2016

El Serrallo s'omple un cop més per seguir la Processó de la Verge del Carme

Ahir dissabte 16 de juliol, al barri mariner del Serrallo es va celebrar la Diada de la Verge del Carme amb la Processó maritima i pels carrers del barri, l'acte més multitudinari d'aquestes Festes serrallenques, que hi aplega moltissima gent al barri.

Un any més el Serrallo es va omplir de tarragonins, tarragonines i turistes per presenciar la Processó de la Verge del Carme. Tothom volia veure sortir la Verge pels carrers del barri mariner i va ser cap a les set de la tarda quan sortia de l'Esglèsia del Serrallo i es dirigia cap al vaixell des d'on faria la Processó maritima.

Un cop arribats un altre cop al Serrallo, cap a les vuit de la tarda, donava inici la processó pels carrers del barri, on els hi estaven esperant els Gegants del Serrallo que enguany no van fer la Processó maritima com els darrers anys. La Processó pels carrers del barri del Serrallo hi van participar junt amb la Verge del Carme, els Gegants del Serrallo, els nens i nenes pescadors, la Banda Infantil i la Banda del Serrallo que acompanyaven la Verge amb els seus tipics tocs de timbal, les milicies del Port i la Banda Unió Musical de Tarragona que eren qui tancaven la Processó.

A l'arribada a l'Església la gent que s'hi aplegava a la plaça veia com entraba a genolls com és tradicional i als crits de "Visca la Verge del Carme!!!".

Aquí podeu veure algunes fotos de la Processó d'ahir de la Verge del Carme.Al seguent link podeu veure la galeria de fotos completa de la Processó de la Verge del Carme al Serrallo:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1097284327023307

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per estar informats i veure fotos i videos de les Festes Tarragonines.

Aquí podeu veure el video de la Processó de la Verge del Carme, celebrada ahir dissabte 16 de juliol al Serrallo.

             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada