dilluns, 18 de juliol de 2016

El Serrallo va poder veure ahir la IX Trobada Gegantera a les Festes de la Verge del Carme

Ahir diumenge 17 de juliol, al matí, el Serrallo va viure la IX Trobada Gegantera que organitzen els Gegants del Serrallo dins de les Festes de la Verge del Carme. Enguany arribava a la seva novena edició amb parelles de Gegants vingudes de diferents llocs de Catalunya.

A la Trobada van participar els Gegants del Carrilet de Reus, els Gegants de Roquetes, la Colla Estimem els Gegants i els Gegants del Barri del Port de Tarragona junt amb el capgros de la Sargidora.

Cap a les deu del matí feien la plantada a la pergola del Serrallo des d'on començarien la cercavila cap a dos quarts de dotze i recorrerien els carrers del barri al toc de les gralles dels Xiquets de Tarragona i dels grallers dels Gegants de les Roquetes.

Un cop arribats a la Plaça Bisbe Bonet, davant l'església del Serrallo, cap a la una del migdia, feien la ballada conjunta totes les parelles de Gegants participants a la cercavila per a finalitzar la IX Trobada Gegantera del Serrallo.

Podeu veure algunes imatges de la IX Trobada Gegantera del Serrallo.

Al seguent link podeu veure la galeria completa de fotos de la IX Trobada Gegantera del Serrallo celebrada ahir diumenge 17 de juliol per les Festes de la Verge del Carme:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1097102183708188

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per estar informats i poder veure fotos i videos de les Festes Tarragonines.

Aqui podeu veure el video de la IX Trobada Gegantera del Serrallo.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada