dilluns, 25 de juliol de 2016

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau completen la millor diada de la seva historia al Catllar

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau ha tingut un cap de setmana ple d'actuacions, dissabte va actuat a la Pineda (Vila-seca) i ahir diumenge a el Catllar on van descarregar bons castells.

A la Diada de la Pineda (Vila-seca) va actuar juntament amb els Xiquets de Vila-seca, els Castellers de Castelldefels i els Xiquets d'Alcover. La Diada era per les Festes de Sant Jaume de la Pineda. La Diada va tindre lloc al Passeig Pau Casals a les set de la tarda.

Per part de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau van tindre la seguent actuació: a primera ronda van descarregar el 5 de 7, per a la segona ronda van descarregar el 3 de 7 amb agulla i per acabar a la tercera ronda van descarregar el 3 de 7. A la ronda de pilars van descarregar el pilar de 5 i 3 pilars de 4.

Foto de @CCSPISP

Mentre que a la Diada al Catllar que va actuar juntament amb els Xiquets de Reus van tindre la seguent actuació: a primera ronda van començar descarregant el 2 de 7, van continuar a segona ronda descarregant el 3 de 8 i van acabar descarregant a tercera ronda el 5 de 7. A la ronda de pilars van descarregar el pilar de 6 fent de la Diada al Catllar la millor de la seva historia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada