dimarts, 26 de juliol de 2016

Els Gegants Vells i del Cos del Bou estrenaran vestits nous per les Festes de Sant Magí

Enguany els Gegants Vells i del Cos del Bou estaran d'estrena per les Festes de Sant Magí del proper mes d'agost i que aquest matí ja han presentat el cartell i tots els actes que es duran a terme, i es que estrenaran vestits nous que han estat pensats i confeccionats per Josep Maria Casas, qui va ser el sastre encarregat de vestir els Gegants Moros de Tarragona l'any passat quan es van estrenar per Sant Magí també.

Durant molts anys han dut els vestits actuals i ja els hi tocaba un canvi després de les moltes sortides que han tingut tant per Sant Magí com per Santa Tecla, Sant Roc, el Corpus i alguna fora de Tarragona, ja per Sant Magí els podrem veure radiants amb uns nous vestits que ja podran lluir a la Cercavila de l'aigua i a la Professó de Sant Magí. El pas dels anys ha fet que s'hagin de renovar aquests vestits.

La presentació es durà a terme el dimecres dia 17 d'agost dins dels actes de Sant Magí, com ja hem comentat, i el lloc escollit ha estat la Plaça de les Cols a partir de les 12:30h, on a l'acabar la presentació baixaran en cercavila fins al carrer Cos del Bou per compartir amb tothom un concert vermut a càrrec dels Grallers Tocaferro.

Abans pero d'aquesta presentació faran un comiat com també van fer per Corpus de l'any passat els Gegants Moros, aquest acte de comiat el faran el dissabte dia 13 d'agost al carrer Cos del Bou on han organitzat una tarda plena d'activitats, a partir de les set de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada