dilluns, 25 de juliol de 2016

Els Xiquets del Serrallo descarreguen tres castells de la gamma alta de set a Sant Cugat

Els Xiquets del Serrallo han tingut dos dies d'actuacions, una dissabte a Sant Cugat del Vallès i ahir diumenge al barri de Maria Cristina dins de les seves Festes que justament van finalitzar ahir, cap de setmana intens i plens d'actuacions.

El dissabte a la Diada a Sant Cugat que van actuar juntament amb els Minyons de Terrassa i els anfitrions els Castellers de Sant Cugat van tindre la seguent actuació: començaven descarregant a primera ronda el 5 de 7, continuaven a segona ronda descarregant el 4 de 7 amb agulla, i acabaven descarregant el 3 de 7 amb agulla a tercera ronda. A la ronda de pilars descarregaven el pilar de 5.

Foto de @cugatcat
A la Diada a les Festes del barri de Maria Cristina que van actuar juntament amb els Torraires de Montblanc, els Xiquets del Serrallo van tindre la seguent actuació: a primera ronda descarregaven el 5 de 7, per segona ronda van descarregar el 4 de 7 amb agulla i per acabar a la tercera ronda van descarregar el 3 de 7 amb agulla. A la ronda de pilars van descarregar el pilar de 5 i dos pilars de 4.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada