dimarts, 19 de juliol de 2016

"La Cucafera busca princesa" es trasllada enguany a les Festes de Sant Magí i arriba amb novetats

El proper dia 15 d'agost i dins de les Festes de Sant Magí tindra lloc l'acte que organitza la Cucafera de Tarragona "La Cucafera busca princesa 2016" i que enguany cambia de data ja que els anys anteriors es realitzava per les Festes del Barri del Port.

Un altre de les novetats que portarà aquest acte aquest any serà que juntament amb la princesa també buscaran un cavaller.

També cambiarà d'ubicació, abans es feia a la part baixa de Tarragona ja que entrava dins les Festes del Barri del Port i enguany es trasllada a la Part Alta, més concretament a la Plaça del Forum, i serà el dia 15 d'agost a partir de les 18:30h.

Un acte que arriba a la seva tercera edició i que buscarà una princesa que acompanyi a la Cucafera i un cavaller per a l'acte de "La Cucafera Baixa" de les properes Festes de Santa Tecla.

Tots els nens i nenes que vulguin apuntar-se, que enguany s'ha ampliat l'edat per poder fer-ho i que serà entre els 5 i els 10 anys, caldra que pares i mares facin l'inscripció a partir d'aquest dilluns 18 de juliol i fins al proper 10 d'agost enviant un correu electronic a cucaferatgn@hotmail.com on rebran més informació i les indicacions per participar.

Un jurat serà l'encarregat de triar el nen i la nena que acompanyin a la Cucafera en la propera edició de l'acte "La Cucafera Baixa 2016".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada