dijous, 21 de juliol de 2016

La Cucafereta de Tarragona participarà aquest dissabte en el III Dia de l'Àliga a el Vendrell

La Cucafereta de Tarragona sortira aquest cap de setmana, més concretament el dissabte dia 23 de juliol, i es que participarà en el III Dia de l'Àliga a El Vendrell. Una mostra de bestiari infantil amb la participació a més de la Cucafereta de Tarragona també formaran part la Cucafera petita de Reus i les anfitriones l'Aliga de El Vendrell i l'Aligueta de El Vendrell.

És ja la tercera edició d'aquest Dia de l'Àliga i enguany comptarà amb una de les nostres petites besties del nostre Seguici Petit, la Cucafereta de Tarragona. Pero la mostra de bestiari infantil es novetat d'aquest any en aquesta jornada del Dia de l'Àliga.

La plantada de la mostra de bestiari infantil serà cap a 2/4 de 6 de la tarda amb totes les besties participants: la Cucafereta de Tarragona, la Cucafera petita de Reus, l'Àliga del Vendrell i l'Aligueta de El Vendrell.

La cercavila de la mostra de bestiari infantil donarà inici a 1/4 de 8 de la tarda i un cop acabada a la plaça Vella hi haurà ballades finals de les bèsties participants.
El recorregut de la cercavila serà: plaça Vella, c/Peix, c/Prat de la Riba, La Rambla, c/Oto Ferrer, crta. Doctor Robert, c/Cafès, c/Montserrat, c/Sant Magí, c/Angel Guimerà, plaça Nova, c/Muralla, c/Major i Plaça Vella.

Cartell del III Dia de l'Àliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada