dilluns, 18 de juliol de 2016

La Vibrieta fa 10 anys acompanyada de Bèsties Infantils en una trobada al Serrallo

Ahir diumenge 17 de juliol per la tarda i dins de les Festes de la Verge del Carme al barri mariner del Serrallo va tenir lloc la celebració del 10è Aniversari de la Vibrieta de Tarragona amb una Trobada de Bèsties Infantils vingudes d'arreu de Catalunya que van voler sumar-se a aquest gran aniversari.

Perque deu anys no es fan cada dia i la Vibrieta ho va voler celebrar de la millor manera possible amb la millor companyia i al seu barri.

Cap a les cinc de la tarda donava inici la mostra de balls de cada Bèstia convidada a la trobada on la Vibrieta era qui començava amb el seu tipic ball i tot just després ho feien les altres mostrant al public assistent, que va ser molt, els balls tipics de cada bèstia.

Un cop acabats tots els balls donava inici la cercavila pels carrers del barri començant des de el passeig maritim on també van acabar fent una carretillada conjunta totes les bèsties participants.
Les bèsties que es van poder veure ahir pel Serrallo van ser: el Drac Barrina de la Geltrú, el Drac Petit de Montblanc, el Drac de Valls, la Vibria del Vendrell, la Hydra d'Artesa de Lleida, el Drac de Granollers, el Drac de Sant Quintí de Mediona, el Drac Estarrufadet Petit del Poble Nou, el Drac Can Sofre amb els Dragolins de Badalona, el Drac de Banyeres i la que feia anys, la Vibrieta de Tarragona.

Un cop més la gent va respondre i el barri del Serrallo es va omplir de gent que no es va voler perdre l'oportunitat de celebrar els deu anys de la Vibrieta de Tarragona.

I es que les Festes de la Verge del Carme han estat un exit pel gran numero de public que han tingut durant els seus actes com ja ho van ser també les Festes del patró del barri mariner del Serrallo, Sant Pere.

Podeu veure algunes de les bèsties participants ahir a la trobada.

 

Si voleu veure la galeria de fotos completa de la Trobada de Bèsties Infantils per el 10è Aniversari de la Vibrieta ho podeu fer al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1097284327023307

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i estar informats de les Festes Tarragonines com també veure fotos i videos.

Aquí podeu veure el video de la celebració dels 10 anys de la Vibrieta amb la Trobada de Bèsties Infantils.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure tots els videos de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada