dimarts, 19 de juliol de 2016

Les Festes del barri MªCristina i voltants arriben aquesta setmana durant els dies 22, 23 i 24 de juliol

La propera setmana arriben un any més els actes tradicionals de les Festes del Barri de MªCristina i voltants (Av.Catalunya, Lopez Pelaez, Hernandez Sanahuja, Plaça d'Anselm) que ja han donat inici durant aquesta setmana amb els actes culturals amb conferencies i visites.

Durant els dies 22, 23 i 24 de juliol, el proper cap de setmana, arribaran els actes més tradicionals de les Festes amb actes com el ball de Maria Cristina, l'actuació castellera amb els Xiquets del Serrallo i els Torraires de Montblanc, el Vermouth, les curses (la popular i la de patins), la cercavila de gegants o les havaneres amb el ron cremat a la mitja part com a punt final de les Festes sóon alguns dels actes que hi haurà.

Enguany hi haurà entrega d'un guardó a Josep M. Salvado i Urpi i a Tarragona Radio en commemoració dels seus 30 anys.

També rebran el reconeixement els comerços del barri que porten més de 25 anys d'activitat comercial i també com sempre hi haurà homenatge als avis del barri que han complert 90 anys.

Amb el gran suport dels negocis i comerços del barri, gracies a això any rere any les Festes del Barri MªCristina poden tirar endavant.

*Al Blog teniu el Programa complet amb tots els actes de les Festes d'aquest 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada