divendres, 22 de juliol de 2016

L'espai La Imaginada arribarà del 12 al 15 d'agst per les Festes de Sant Magí

Cartell de La Imaginada
L'espai de La Imaginada al Camp de Mart com ja es tradició arribarà per les properes Festes de Sant Magí i arribarà ple d'activitats per a tothom, des de els més petits de la casa fins als més grans. Del 12 al 15 d'agost el Camp de Mart s'omplira d'actes i activitats organitzades per aquesta associació que ja fa vuit edicions que participa a les Festes de Sant Magí a Tarragona.

Des de mercadets d'artesania, fira d'entitats, espectacles, activitats gastronomiques a exhibicions de grafitis, activitats pels més petits, concerts... tot això i molt més és podra veure en aquest espai al Camp de Mart a partir del dia 12 d'agost.

També hi haurà actuacions de diferents xarangues i batucades com la Tutu's Band o la Batucada Engrescats i de la Banda de Percussió Tympanum que també oferira els seus ritmes en aquest espai.

Ahir com es va fer amb el cartell de Sant Magí també van presentar el seu cartell que és obra de de l'artista Lauris Amarillo (@laurisamarillo a Twitter).

La Imaginada és una associació sociocultural formada per un grup de joves amb un bagatge personal divers, pero amb una inquietud comuna, oferir una alternativa a l'actual model sociocultural i economic mitjançant espais d'intercanvi, d'empoderament, participatius, dinamics i autogestionats en el marc de les Festes de Sant Magí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada