dimecres, 27 de juliol de 2016

Per Sant Magí els carrers s'ompliran de Gegants i Nans amb la 3ª Trobada

Cartell de la 3ª Trobada Gegantera
Les Festes de Sant Magí són a tocar i un dels actes que enguany anirà per la seva tercera edició com és la Trobada de Gegants i Nans de Sant Magí arribarà el proper dia 13 d'agost amb més de 20 colles geganteres arribades de tot Catalunya.

La Trobada de Gegants i Nans es organitzada com cada any per la Colla Gegantera del Passeig Torroja i el Club Maginet amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona.

Arribaran del Pla de Santa Maria, de Masllorenç, de Reus, de Valls, de Nulles, d'Ascó, de Badalona i també de barris de Tarragona com Sant Pere i Sant Pau, del Barri del Port, del Serrallo... i molts Gegants més arribats d'arreu del país. Amb més de 40 gegants i nans.

Una tarda on podrem veure tot tipus de Gegants i Nans i on disfrutarem d'una Trobada que ompliran els carrers de la Part Alta de festa.

La plantada de les colles convidades serà a partir de les 17:30h i la cercavila donarà inici a les 18:00h. Cap a les 19:00h es té previst que arribin a la Plaça de les Cols on faran un ball final cada colla participant sota la mirada del public assistent. Un cop acabats tots els balls de les colles geganteres pujaran cap al Pla de la Seu per a fer el Ball conjunt final i tot just després es dirigiran cap a la Plaça del Rei per posar punt i final a la Trobada.

El recorregut de la Trobada Gegantera serà el seguent: començarà des de la Rambla Nova i seguirà pel c/Comte de Rius, c/Sant Fructuos, plaça la Font, baixada Misericordia, c/Major, Plaça de les Cols, c/Merceria, c/Pare Iglesias i Pla de la Seu.

Les colles geganteres participants són:
- Colla Gegantera del carrer Merceria
- Gegants del Barri del Port de Tarragona
- Gegants del Col·legi Sagrat Cor
- Colla Gegantera del Serrallo
- Gegants de Sant Pere i Sant Pau
- Gegants de Sitges (Colla de la Vall)
- Colla Gegantera d'Ascó
- Gegants de les Borges del Camp
- Gegants de la Selva del Camp
- Gegants de Nulles
- Gegants del Catllar
- Gegants de Montbrió del Camp (Sant Antoni)
- Gegants de Mont-roig del Camp
- Gegants de Badalona (Colla la Farandula)
- Gegants de Vilallonga del Camp
- El Fenix de Reus
- Colla Gegantera IPM (Reus)
- Gegants de l'Espluga de Francolí
- Gegants de Masllorenç
- Colla Pesigolla de Valls
- Gegants del Pla de Santa Maria
- Club Maginet
- Colla Gegantera del Passeig Torroja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada