dijous, 21 de juliol de 2016

Presentat el Cartell i el programa d'actes de les Festes de Sant Magí 2016

Cartell Sant Magí 2016
Aquest matí ha estat presentat a l'Ajuntament de Tarragona tant el cartell com el programa d'actes de les properes Festes de Sant Magí que arribaran del 13 al 19 d'agost que arriba amb moltes novetats importants.

El cartell on la principal protagonista és l'aigua ha estat fet per Ana Gomez que ha apostat pel collage.

Per primer cop es porta "La Festa als Ulls" per Sant Magí i al mateix temps s'inagurarà un espai expositiu a la Casa de la Festa el proper 13 d'agost, aquest mateix dia s'obrirà aquest nou espai amb la mostra fotografica d'Antonio Nodar.

El diumenge 14 d'agost a les 19:30h podrem veure la Cucafera de Tarragona ja restaurada a la Plaça de les Cols.

El dimecres 17 d'agost també estaran d'estrena els Gegants Vells i del Cos del Bou ja que estrenaran els nous vestits a la Plaça de les Cols a partir de les 12:30h.

La Diada Castellera arribarà el divendres 19 d'agost a les 12h del migdia a la Plaça de les Cols amb les quatre colles castelleres de la ciutat.

Es destaquen els concerts en el marc del Festival d'Estiu com són el de Sergio Dalma el dimecres 17 d'agost i el del violinista Ara Malikian el divendres 12 d'agost.

També a partir del divendres 12 d'agost dona inici La Imaginada, una proposta que ja forma part de la Festa de Sant Magí.

Una novetat musical és el 17è Festival de l'Associació de Musics de Tarragona amb Obeses al capdavant i que tindrà les actuacions de Michael Kanan, Putter Smith & Guillem Arnedo, El Oso, The Krav Maga i Euler.

És destaca també de la mà d'elferiante i Tac 12 un altre edició de la Watermelon Pool el 13 d'agost i la Sindriada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada