divendres, 19 d’agost de 2016

Actes com la Revetlla a la Plaça la Font o la 2a edició de "Puja aqui dalt i balla" també omplen els carrers de Tarragona

Altres actes d'ahir dijous 18 d'agost durant les Festes de Sant Magí també van omplir els carrers de Tarragona de gent per seguir-los com es el cas de l'acte la segona edició de "Puja aqui dalt i balla" organitzat per l'Agrupació Sardanista de Tarragona i amb la participació dels Chargrossos de Tarragona amb el seu Gegant.

L'acte donava inici a la Plaça dels Carros de la Part Baixa de Tarragona a les nou del vespre i anava fins al Portal del Carro acompanyats de Xarangues i grups d'animació i on a l'acabar es va repartir fideua entre els assistents que eren moltissims els que els hi van voler acompanyar durant el recorregut ballant i animant l'ambient festiu.

Ja durant la nit, un altre dels llocs que s'omplia de gent era la Plaça la Font per a la Revetlla amb les orquestres Allioli i La Golden Beat. La revetlla de Sant Magí va fer embogir la Plaça la Font amb aquestes dues orquestres fins a altes hores de la nit. Les dues orquestres van fer ballar, saltar i embogir a tota la plaça amb les seves cançons en la nit més ballable de Sant Magí.

I poques hores després de la revetlla a la Plaça la Font, a les set del matí, donava inici des de la mateixa plaça les matinades del dia de Sant Magí amb grallers i timbalers que després anirien per diferents zones de la ciutat al so de les gralles.


Si voleu veure algunes de les fotos d'aquests actes ho podeu fer en els seguents links:
Recull de fotos d'ahir 18 d'agost:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1120714991346907

Primera part de la Revetlla a la Plaça la Font amb La Golden Beat:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1120868284664911

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada