diumenge, 14 d’agost de 2016

Diferents actes celebrats ahir durant el primer dia de les Festes de Sant Roc

Ahir, dissabte 13 d'agost, va ser el primer dia a les tradicionals i centenaries Festes de Sant Roc d'aquest any 2016 amb els actes tipics i un de novedos d'enguany com és el Concurs d'estibacaixes.

El dia començava precisament amb aquest concurs d'estibacaixes organitzat per la Colla Jove de Tarragona al seu local que està al carrer Cos del Bou, principal de les Festes de Sant Roc, i que consistià en apilar caixes de cervesa Damm fins a la maxima altura possible i on els guanyadors s'emportarien premis de la Damm.

Ja per la tarda cap a les 18:45h el canó del barri disparava els seus petards anunciant l'obertura de Festes i feia un recorregut pels carrers del barri, Baixada Peixateria i carrers adjacents, un acte tipic del primer dia de Festes.

Cap a les set de la tarda començava l'acte de comiat dels vestits que porten fins ara els Gegants Vells al carrer Cos del Bou, i que el proper dia 17 d'agost seràn renovats. La Xaranga Els Guirigalls donava el punt musical a l'acte amb una exhibició de la seva música amb la presencia dels protagonistes, els Gegants Vells que estaven al carrer per a que la gent es pogues fotografiar amb ells per tenir un record d'aquests vestits que els han acompanyat durant tant de temps. També hi havia un photocall dels Gegants Vells per poder-se fotografiar i els més petits van poder pintar caretes tant del Gegant com de la Geganta.

I per acabar, per la nit, va tindre lloc la revetlla amb l'orquesta Doble R que va fer ballar al veinat del Cos del Bou i tothom que es va s'hi va voler apuntar fins altes hores de la nit.

En general va ser un primer dia amb els actes tradicionals d'aquest dia, un de novedos i un altre amb sabor a comiat.Podeu veure les diferents galeries de fotos als seguents links.
Concurs Estibacaixes:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1116217938463279

Comiat dels Vestits dels Gegants Vells i del Cos del Bou:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1116824225069317

Aquí podeu veure un petit video de lo que va ser el Concurs d'Estibacaixes que va organitzar la Colla Jove a les Festes de Sant Roc.

           

I aquí un petit video del comiat dels vestits dels Gegants Vells al carrer Cos del Bou durant el dia d'ahir a les Festes de Sant Roc.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada