dimecres, 31 d’agost de 2016

El 17 de setembre per Santa Tecla, Tarragona tornarà a ser solidaria amb la XII Marató de Donació de Sang

El proper dia 17 de setembre i per les Festes de Santa Tecla, Tarragona tornarà a ser solidaria un cop més gracies a la XII Marató de Donació de Sang que tindrà lloc al Teatre Tarragona, a la Rambla Nova.

Des de les 9h del matí i fins les 21h del vespre hi haurà activitats, actuacions, servei de guarderia i obsequis per a tots els donants (entrades a l'aquopolis, CBT i Nastic entre d'altres obsequis).
A més de tot això també hi haurà la presencia i la participació d'entitats i personalitats de l'ambit politic, cultural, artistic i esportiu, que faran de la Marato una veritable festa de solidaritat i civisme.

La Marató de Donació de Sang és un acte organitzat per Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l'Associació de Donants de Sang del Tarragonès i l'Ajuntament de Tarragona.

També recordeu que podeu reservar hora per a fer la vostra donació. Tarragona tornarà a demostrar la solidaritat de la seva gent un cop més i un cop més per les Festes de Santa Tecla.
Podeu trobar més informació sobre la Marató a la web del Banc de Sang: www.donarsang.gencat.cat

2 comentaris:

  1. Jo crec que cuan patrocinaba Port aventura amb entradas gratuitas per els donants la gente sanimaba mes crec que sauria de repente las comunicaciones amb ella per tal de poder superas continuamente en ves de reducir patrocinadors .femso mira i tots guañarem salut i força

    ResponElimina
  2. Jo crec que cuan patrocinaba Port aventura amb entradas gratuitas per els donants la gente sanimaba mes crec que sauria de repente las comunicaciones amb ella per tal de poder superas continuamente en ves de reducir patrocinadors .femso mira i tots guañarem salut i força

    ResponElimina