dilluns, 1 d’agost de 2016

El barri del Port s'omple de Gegants en el matí d'ahir diumenge durant les seves Festes

Ahir al matí; diumenge 31 de juliol, va tindre lloc la Trobada Gegantera de les XXVII Festes del Barri del Port de Tarragona amb gegants arribats de diferents llocs de Catalunya i Tarragona. Un matí geganter el que s'ha viscut en aquest barri que celebra des de dijous les seves Festes tan tradicionals i plenes d'actes per a totes les edats i per a tothom.

Ahir diumenge 31 de juliol com a ultim dia de les Festes d'aquest barri de la Part Baixa de Tarragona s'ha celebrat una Trobada Gegantera, que enguany anava en record a José Ruiz, i que ha tingut molt de public durant tot el recorregut per els carrers de la Part Baixa de Tarragona.

Com a Gegants anfitrions de la Trobada Gegantera, els Gegants del Port Neptí i Afrodita, i els Gegantons Manotes, Mariner i Petra, i com a Gegants convidats han estat els Gegants del barri del Serrallo, els Gegants de l'Institut Pere Mata de Reus, els Gegants de Montbrió del Camp, els Gegants de La Unió de Sant Pere i Sant Pau, els Gegantons del Col·legi de les Dominiques de Tarragona, els Gegants del Catllar. A part de totes aquestes colles geganteres també formava part de la Trobada la Cucafereta que ha estat ballant durant tot el recorregut.

La Xaranga que amenitzava la Trobada i que posava el to musical era la Xaranga "No Se'n salva cap" de les Cases d'Alcanar i que ha fet ballar als Gegants, a la Cucafereta i a tota la gent present en aquest matí tant geganter que s'ha viscut a les Festes del Barri del Port.
Ahir van posar punt i final les Festes que han tingut exit de participació en tots els actes que han realitzat.

Algunes fotos durant la Trobada Gegantera de les XXVII Festes del Barri del Port de Tarragona.

 

Si voleu veure l'album complet de la Trobada Gegantera ho podeu fer al segutn link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1106324486119291

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per estar informats i veure fotos i videos de les Festes Tarragonines.

Aquí podeu veure el video de la Trobada Gegantera de les XXVII Festes del Barri del Port de Tarragona.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada