dimarts, 30 d’agost de 2016

El Drac de Sant Roc participarà aquest dissabte al Gran Correfoc de les Festes de la Serra de Montblanc

El Drac de Sant Roc sortirà de la ciutat aquest cap de setmana, més concretament serà aquest dissabte 3 de setembre per anar cap a Montblanc i participar al Gran Correfoc de les Festes de la Serra 2016 juntament amb altres bèsties i colles de diables convidats.

Participarà al Gran Correfoc amb les seguents colles convidades: el Drac de Vilanova i la Geltrú, els Diables de Banyeres del Penedès, els Diables del Mercadal Infernal i "Daibos de Fogo" de Ponta Delgada (Illes Açores).

El Gran Correfoc de les Festes de la Serra de Montblanc començarà a dos quarts d'onze de la nit (22:30h) i dues hores abans a dos quarts de nou (20:30h) serà la plantada de les colles participants.

El recorregut per al Correfoc serà el seguent: donarà inici a la Plaça Sant Marçal i continuarà per Portalet, Solans, del Degà, Regina, Xolladors, Font del Vall, Poblet i Teixidó, muralla Alfons I, Major i acabarà a la Plaça Sant Francesc.

El Drac de Sant Roc després del Correfoc de les Festes de Sant Roc 2016 on va participar juntament amb el Cuc Llumenot de Perafort tornarà a sortir per omplir els carrers, aquest cop de Montblanc, amb les seves espurnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada