dijous, 4 d’agost de 2016

El proper 13 d'agost arriba el Vermut Popular del Ball de Dames i Vells amb novetats

Cartell de l'acte
La Plaça del Ball de Dames i Vells serà l'escenari aquestes Festes de Sant Magí del segon Vermut Popular del Ball de Dames i Vells que arribarà el proper dia 13 d'agost.

La principal novetat d'enguany serà la presentació de la Rumba del Ball, una peça que ballaran els membres del Ball de Dames i Vells per a tots els assistents.

La lletra d'aquesta canço va a càrrec d'Oriol Grau i en aquest cas la música va a càrrec d'Enric 'Xato' Grau. Els encarregats de tocar aquesta peça seran els musics del Ball de Dames i Vells que faran ballar a tothom a la Plaça.

També arriba en aquest vermut la segona edició del Concurs de Dama i Vell, un concurs obert a tothom i que qui vulgui participar haurà tastar els versots del Ball i interpretar-los amb el seu text.
Per a poder participar caldrà que escriviu un correu electronic a damesivells@gmail.com dient que voleu participar al concurs. Cada parella que hi participa han de fer constar el seus noms i cognoms. Les inscripcions estaran obertes fins el mateix dia del vermut.

Aquest acte donarà inici a les dotze del migdia amb tot tipus d'activitats i amb fideua per a tots els assistents a preus populars i que recaptarà fons que els destinaran al sistema de megafonia que s'utilitza en les representacions del Ball en els dies de Santa Tecla.

Organitzat per l'Associació del Ball de Dames i Vells de Tarragona i amb la col·laboració de Estrella Damm, Coca-Cola, Viticultors Nou Mes, La Mestressa del Toful, castingtarragona.com, Serveis d'Hosteleria Jofre, Estudiblanch.cat, En Xarxa i Ajuntament de Tarragona.

Un matí on gaudireu de l'essencia del Ball de Dames i Vells i on disfrutareu de moltissimes activitats i bona música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada