dimecres, 3 d’agost de 2016

El proper 15 d'agost arriba la VII Travessa d'andromines de Sant Magí a la Platja del Miracle

Un any més arriba per les Festes de Sant Magí la "Travessa d'andromines" que enguany serà ja la 7ª edició, set anys, que es diu ràpid, són els que porten organitzant aquest acte ja tradicional d'aquestes Festes.

Organitzada per Antics i Amics de l'alverna i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, el Restaurant Lluna Nova i l'Alverna.

En aquest any es mantindra l'estructura habitual, pero hi haurà algunes novetats i sorpresses. La data de quan es celebrarà serà la mateixa, el dia 15 d'agost, i també el lloc, la platja del Miracle, a tocar del fortí de la reina. En quan a l'oferta d'activitats també serà completament igual, amb la VII Travessa, la V Travessa Infantil i el VI Concurs de fotografia.

En quant a novetats, la primera d'elles serà l'horari, que enguany es retarda tot i es canvia l'ordre de les Travesses infantils i d'adults, això per donar més interes als més petits de la casa i més temps als grans. La trobada als boxes serà entre les 10:30h i les 11:00h. Cap a les 12:00h es donarà la sortida a la Travessa Infantil, i cap a les 12:30h es donarà la sortida a la Travessa d'adults.

En quant al reglament es manté tot igual i haurà les mateixes normes i els mateixos premis que anys anteriors.

Així que apunteu-vos el dia 15 d'agost que arriba la VII Travessa d'andromines de Sant Magí.

Si voleu més info en quant a la Travessa o les inscripcions teniu el web:
http://www.androminestarragona.com/index.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada