dilluns, 22 d’agost de 2016

El proper 4 de setembre la Cucafera de Tarragona anirà cap a Montblanc per apadrinar la seva Cucafera

La Cucafera de Tarragona farà el proper 4 de setembre una sortida especial a Montblanc, ja que serà per apadrinar la nova Cucafera de Montblanc en el marc de les Festes de la Serra 2016. Aquest acte d'apadrinament de la Cucafera de Montblanc tindrà lloc dintre de la Mostra de Gegants i Bestiari de les Festes de la Serra.

La Cucafera de Tarragona que feia molt de temps que no sortia de Tarragona ho tornarà a fer en aquesta sortida a Montblanc per un motiu molt especial en la recuperació d'aquest element festiu del Seguici de Montblanc.

Abans de l'apadrinament, la Cucafera de Tarragona formarà part de la "Mostra de Gegants i Bestiari de les Festes de la Serra" juntament amb molts altres elements festius més i que donarà inici a les onze del matí del mateix 4 de setembre. A l'arribar a la Plaça de Sant Francesc es farà l'entrada de lluïment i el mencionat acte d'apadrinament de la nova Cucafera de Montblanc on formarà part la Cucafera de Tarragona.

La Cucafera de Tarragona no va poder comptar amb la presencia d'aquest element festiu durant l'acte de presentació de la seva restauració que es va fer dins dels actes de les Festes de Sant Magí d'enguany, el passat 14 d'agost a la Plaça de les Cols, ja que es va fer abans de la presentació d'aquesta (la Cucafera de Montblanc) que tindrà lloc el proper 4 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada