dilluns, 15 d’agost de 2016

El segon dia de Festes de Sant Roc amb Trobada de Vespes al matí i Cercavila per la tarda

Arribats al segon dia de les Festes de Sant Roc, ahir diumenge 14 d'agost, amb actes durant el matí, la tarda i la nit.

El dia començava amb una Trobada de Vespes al carrer Cos del Bou a les dotze del matí. Una trobada que reunia diferents vespes de diferents tipus i models i que feien la seva entrada pel Cos del Bou amb els xiulets de les vespes. El carrer Cos del Bou es va omplir d'aquestes particulars motos durant tot el matí on també hi havia programat un Vermut Reggae que formava part d'aquesta trobada de Vespes.

Ja per la tarda, cap a dos quarts de set, donava inici la Cercavila de Sant Roc on el Canó del barri era qui la iniciava amb els seus tipics petards. A part del Canó del barri la cercavila la formaven el Maginet de les Timbales, els Nanos del barri, els Gegants Infantils, el Nano Caleto i els Gegants Vells i del Cos del Bou. Van sortir des del Cos del Bou per dirigir-se cap a la Rambla Nova passant per la Plaça la Font, Boca-calle, carrer Comte de Rius. Un cop arribats a la Rambla Nova van tornar cap al barri per a que els Gegants Vells poguesin acabar la Cercavila ballant al Cos del Bou.

Després de la Cercavila va ser el torn per al Pregó a càrrec de Ramon Simó Vinyes, director de teatre, la proclamació de la Pubilla i les Dames d'Honor. Seguidament es van presentar la nova edició dels goigs de Sant Roc i que durant l'acte es va fer un homenatge pòstum a coeter Angel Baldayo. Per finalitzar es va lliurar el record com a canoner d'honor 2015  a l'agrupació del Drac de Sant Roc i es va nomenar al canoner d'honor 2016, la Colla Jove de Tarragona per la seva gran trajectoria i participació a les Festes del barri.

A les vuit del vespre va tenir lloc l'elaboració del coctel fet pel barman Eduard Boada. I per acabar el segon dia de Festes, a la nit, va tenir lloc la revetlla popular amb l'orquestra CAT ROCK.

 

A continuació teniu els links de les diferents galeries de fotos dels actes del segon dia de festes de Sant Roc.

Trobada de Vespes:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1116892058395867

Cercavila de Sant Roc:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1117210451697361

*Links a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar al dia de tot.

Aquí podeu veure un petit video de la Trobada de Vespes al carrer Cos del Bou durant el segon dia de Festes de Sant Roc.

          

Aqui podeu veure el video de la Cercavila de Sant Roc durant el segon dia de Festes al barri.

         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada