dimarts, 30 d’agost de 2016

Els Diables Voramar aniran dissabte a les Borges Blanques i diumenge a les Festes de l'Av.Andorra

Aquesta setmana la Colla de Diables Voramar del Serrallo tindrà dues sortides, una fora de la ciutat i l'altre a Tarragona, per dissabte dia 3 de setembre aniran cap Les Borges Blanques i l'endemà diumenge dia 4 de setembre estaran a l'Avinguda Andorra de Tarragona pel correfoc de les seves Festes.

El dissabte 3 de setembre participaran a la XXXIV Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques, un acte que forma part de la Festa Major d'aquesta localitat i que se celebra el primer dissabte de setembre des de 1983.
Tot just quan acabi la Cercavila de Gegants i el Pregó de Festa Major, amb la foscor quan els Gegants hagin abandonat la Plaça donarà inici el Correfoc amb la participació dels Diables i Tabalers Grup Recerca com a anfitrions, i els convidats Diables del Pla de Santa Maria i els ja mencionats Diables Voramar.

El diumenge 4 de setembre en canvi estaran per Tarragona i més concretament al Correfoc de les Festes de l'Avinguda Andorra que se celebra l'ultim dia de festes i que sempre han format part d'ell, són molts els anys que fa que els Voramar participen en aquest Correfoc i enguany no serà una excepció. A partir de les 23:30h donarà el tret de sortida al correfoc amb la sola participació dels Diables Voramar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada