dijous, 18 d’agost de 2016

Els Gegants Vells i del Cos del Bou ja llueixen des d'ahir els nous vestits

En el dia d'ahir, dimecres 17 d'agost, van poder presenciar els nous vestits dels Gegants Vells i del Cos del Bou en un acte presentat a la Plaça de les Cols a dos quarts d'una del migdia. Els nous vestits, que respecten l'aspecte dels antics ja que són iguals amb alguns detalls nous com unes pechines en clara representació a Sant Roc ja que aquests Gegants estan cedits i són portats per veins del Cos del Bou.

Després d'uns quants anys amb els vestits antics necessitaven un canvi que ja es podia veure amb el desgast que duien.

L'autor de confeccionar aquests nous vestits dels Gegants Vells ha estat el sastre Josep Maria Casas que ha volgut respectar al maxim el disseny anterior.

En l'acte de presentació formaven part la regidora de cultura i festes Begoá Floria, el representant de l'Associació de Portants dels Gegants Vells i del Cos del Bou Alfredo Gonzalez, el sastre que ha dissenyat els vestits Josep Maria Casas i el president de l'Associació Cultural de Sant Roc Josep Ferrer Vilar.

L'assistencia de public ha estat força alta ja que era un dia laborable i la xafogor que feia a les escales de la Catedral era molt alta pero la gent no s'ha volgut perdre l'oportunitat de veure en directe aquests nous vestits dels Gegants Vells que tot just a l'acabar la presentació la gent no s'hi ha pogut estar de fer-se fotos amb ells.

A l'acabar la presentació dels vestits els Gegants Vells han baixat en cercavila cap al Cos del Bou acompanyats dels Grallers Tocaferro per a fer un vermut entre els assistents en aquest acte tan especial per a ells. En el Cos del Bou els hi esperava el Canó de les Festes de Sant Roc  que ha disparat tres petards en honor als Gegants.

A partir d'ara ja podran lluir pels carrers de la ciutat durant les Festes amb els nous vestits i per començar-los a lluir ja demà a la cercavila de l'aigua de Sant Magí els podrem veure novament.

 

Al seguent link podeu veure la galeria de fotos completa amb tot tipus de detalls dels nous vestits dels Gegants Vells i del Cos del Bou:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1119232918161781

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure més fotos i videos de les nostres Festes Tarragonines i estar informats de tot.

Aquí podeu veure el video amb la presentació dels nous vestits i de la cercavila cap al Cos del Bou dels Gegants Vells.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada