dissabte, 13 d’agost de 2016

Els Tympanvm i la Tutu's Band van posar el ritme a la Cercavila de la iMAGInada ahir a la nit

Ahir a la tarda, des de les 16h, van començar els actes a l'espai de la iMAGInada al Camp de Mart dins de les Festes de Sant Magí. Enguany arriba a la seva vuitena edició la iMAGInada.

A la nit va tenir lloc la cercavila de la iMAGInada amb la presencia del grup de percussió Tympanvm i la Xaranga Tutu's Band i que va recorrer els carrers de la Part Alta amb bona presencia de public que la va acompanyar durant tot el recorregut ballant al ritme de la música. La cercavila donava inici cap a les deu de la nit.

El grup de percussió Tympanvm va posar el ritme durant la nit d'ahir per la Part Alta juntament amb la Tutu's Band, una xaranga formada solament per noies.

Van començar la cercavila des de el Camp de Mart, lloc on esta situat l'espai la iMAGInada, i van recorrer el carrer Cavallers, carrer Major fins arribar a la Plaça de les Cols per continuar pel carrer Merceria fins la Plaça del Forum on el grup Tympanvm es va lluir amb una mostra dels seus tocs al centre de la plaça i que a l'acabar van ser aplaudits per la gent que estava asseguda a les terrasses del bar. Després van continuar per el carrer Santa Anna per arribar a la Plaça del Rei continuar pel carrer La Nau i pujar pel carrer Major aquest cop fins al Pla de la Seu on van fer un altre exhibició aquest cop tant el grup Tympanum com la Tutu's Band que van oferir la seva música a tota la gent que els hi acompanyava.
Ja per acabar van tornar al Camp de Mart, a l'espai la iMAGInada, pel carrer Cavallers.
La cercavila va tenir la presencia també del cargol de la iMAGInada que ballava durant tot el recorregut amb els ritmes d'aquests dos grups musicals. Aquest cargol era portat per membres de l'espai la iMAGInada.

Podeu veure la galeria de fotos completa de la Cercavila de la iMAGInada amb els Tympanvm i la Tutu's Band al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1116015438483529

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar-li "m'agrada" per estar informats i veure fotos i videos de les Festes Tarragonines.

Aqui podeu veure el video de la Cercavila de la iMAGInada amb el grup Tympanvm i la Xaranga Tutu`s Band.

            

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i poder veure a l'instant tots els videos de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada