divendres, 26 d’agost de 2016

Enguany el Retaule de Santa Tecla fa 25 anys i arriba amb novetats el proper 20 de setembre

Foto www.estecla.cat
Aquest any el Retaule de Santa Tecla representat per l'Esbart Santa Tecla, un dels actes més especials, més tradicionals i més esperats de les Festes està d'aniversari ja que fa 25 anys que se celebra aquest acte cada 20 de setembre. Serà el protagonista indiscutible de la part més tradicional de les Festes de Santa Tecla i es vestirà de gala per celebrar aquests 25 anys.

Serà per primer cop enguany que la tradicional formació musical de cobla i percussió doni pas a una majestuosa versió simfònica adaptada i dirigida per Francesc Cassú i interpretada per la Furius Music Orquestra.

Això no serà l'unica de les novetats que hi arriben enguany ja que abans de poder veure el Retaule, escoltarem una recopilació de musiques reinterpretades i arranjades per Francesc Cassú, les músiques de la nostra Festa que ens duran des de l'interior de la magnifica Catedral  fins als carrers i places de la nostra estimada Tarragona, sent l'epicentre festiu de la Festa Major tarragonina, sota el títol "Les altres musiques de Santa Tecla".

Aquest petit concert de musiques previes al gran esperat Retaule el completarà l'bra "Creadors de vida", una peça creada per Sergi Guasch Llorach en commemoració d'aquests 25 anys de Retaule que hem pogut viure a la nostra Festa Major de Santa Tecla.

El Retaule de Santa Tecla i aquestes novetats tots just abans de començar el podrem gaudir el proper 20 de setembre (dimarts) a partir de les 22:30h a la Catedral de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada