diumenge, 28 d’agost de 2016

Èxit de participació en la 6a Festa Gitana amb Trobada de Gegants com a novetat d'enguany

Ahir dissbte 27 d'agost es va celebrar la 6a Festa Gitana de Tarragona al carrer Cos del Bou i carrers adjacents amb diversos actes i activitats durant tot el dia. Actes de tot tipus i per a tots els gustos, ja de bon matí tenia lloc l'esmorzar de germanor i el campionat de botifarra i al migdia vindrià el Vermut Musical amb música, rumba es lo que es podia escoltar durant el vermut.

Ja per la tarda arribaria una de les grans novetats d'enguany, una Trobada de Gegants per commemorar el 25è aniversari de l'Associació Gitana de Tarragona, amb colles geganteres vingudes de diferents indrets de Catalunya i de diferents barris de Tarragona. Com és habitual en les diferents trobades geganteres que se celebren a la ciutat, va tenir molt bona acollida amb molta presencia de public durant tot el recorregut que va fer pels carrers de la Part Alta. La cercavila va començar al Cos del Bou i va anar per la Baixada Peixateria fins arribar a la Plaça del Rei, continuant per el carrer Santa Anna, Plaça del Forum i a l'arribar a la Plaça de les Cols cada colla gegantera va fer els tradicionals balls de Gegants passant una per una per la plaça. Després de ballar tots els Gegants va continuar pel carrer Major baixant per la Misericordia i entrant al Cos del Bou des de on començava. Com a punt final d'aquesta trobada es va fer l'entrega de records i els Balls Finals Conjunts de totes les colles.
A l'acabar la Trobada Gegantera la Festa va continuar amb diversos actes més com un karaoke, l'actuació de "La Tailla" en l'escenari que hi havia muntat a la Plaça de l'esperidió, un sopar popular i el fi de festa amb Rumba Catalana amb "Son Como Son".

Unes Festes Gitanes que amb els anys es van consolidant a la ciutat i cada vegada amb més participació i més exit d'assistencia i es que ja formen part de les Festes de Tarragona.
A continuació, als seguents links podeu veure les galeries de fotos de la 6a Festa Gitana de Tarragona celebrada ahir dia 27 d'agost al carrer Cos del Bou.

Varies fotos de la 6a Festa Gitana de Tarragona
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1128383940580012

Trobada Gegantera de la 6a Festa Gitana de Tarragona
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1127705813981158

*Links a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure moltes més fotos i videos de les diferents Festes Tarragonines i estar informats de tot.

A continuació teniu el video de la Trobada de Gegants de la 6a Festa Gitana de Tarragona

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada