dijous, 11 d’agost de 2016

La campanya de la Colla Jove #SentimJunts amb la primera parada a Sant Magí

La Colla Jove de Tarragona estrena nova campanya amb el lema #SentimJunts per esperonar tots els seus castellers. Una campanya que els durà de la Diada de Sant Magí del proper 19 d'agost a la de Santa Teresa amb una serie de cartells amb fotogràfies de la tarragonina Elena Gavaldà.

La Colla Jove de Tarragona vol trasnmetre amb aquesta campanya que "la millor manera d'encarar els proxims mesos i reptes que els esperen, és enfocar-los amb la màxima implicació i il·lusió per part de tots els seus membres i simpatitzants, esforçant-se, treballant i sentint de manera conjunta"

El primer dels cartells és per a la Diada de Sant Magí del dia 19 d'agost i amb el lema de "Pell de Gallina" per a motivar a tothom de la colla per aquesta gran cita que els hi arriba en les Festes de Sant Magí a la Plaça de les Cols. Amb aquest lema els del Cos del Bou descriuen la seva visió sobre la Diada de Sant Magí ja que la Plaça de les Cols podria ser l'escenari per poder veure el primer 5de9f d'aquesta temporada, un castell que la Jove sent especialment seu.

La resta de cartells corresponen a les diades del Catllar i l'Arboç, per Santa Tecla a finals de setembre, per al Concurs de Castells a principis d'octubre i per acabar per la Diada de Santa Teresa del Vendrell que arribarà a meitats d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada