dilluns, 29 d’agost de 2016

La Colla Jove aconsegueix descarregar el 5de9f a les Diades del Catllar i l'Arboç

5d9f al Catllar. Foto: @JoveDeTarragona
La Colla Jove de Tarragona ha tingut dues actuacions aquest cap de setmana, la primera va ser el dissabte al Catllar i l'altre ahir diumenge a l'Arboç on va completar unes magnifiques actuacions a totes dues diades fent un molt bon cap de setmana casteller completant en totes dues el 5 de 9 amb folre.

A la Diada de Festa Major del Catllar el dissabte 27 d'agost va completar la seguent actuació:
A primera ronda van començar descarregant el 9 de 8, a la segona ronda van fer un intent del 5 de 9 amb folre, a la ronda de repetició sí van completar el 5 de 9 amb folre i per acabar les rondes a la tercera van descarregar el 4 de 9 amb folre. A la ronda de pilars van descarregar el pilar de 7 amb folre i van completar la diada fent un vano de 5.

A la Diada de Festa Major de l'Arboç d'ahir diumenge 28 d'agost va completar la seguent actuació:
A primera ronda començaven descarregant el 5 de 9 amb folre, també descarregat el dia anterior al Catllar, continuaven descarregant a segona ronda el 9 de 8 i acabaven les rondes descarregant el 4 de 9 amb folre després de dos peus desmutats. A la ronde de pilars van optar per descarregar el pilar de 7 amb folre igual que a la Diada del Catllar.

5d9f a l'Arboç. Foto: @JoveDeTarragona
Un cap de setmana historic per a la Colla Jove de Tarragona amb aquestes dues diades al Catllar i l'Arboç completant dues actuacions amb molt bons castells.

Han aconseguit dos 5d9f en un sol cap de setmana, en dues diades seguides, una fita molt important per als del Cos del Bou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada