divendres, 12 d’agost de 2016

La Colla Jove organitza diverses activitats durant les Festes de Sant Magí i Sant Roc

La Colla Jove de Tarragona organitza una serie d'activitats i actes per aquestes Festes de Sant Roc que donen inici demà dissabte dia 13 d'agost i per les Festes de Sant Magí que ja a partir d'avui s'inicien els primers actes de les Festes.

Per començar ja demà dissabte pel matí a partir de les 12:00h i per les Festes de Sant Roc han organitzat un Concurs molt original i divertit "Concurs d'estibacaixes" i que consisteix en apilar caixes de cervesa Damm i aconseguir l'alçada més alta, una bona manera de demostrar l'equilibri que tens. Aquest concurs ja va per la seva quarta edició enguany i la inscripció és de solament 1€. Els participants que més a dalt arribin podran aconseguir els premis Damm que estan en joc.

Per el proper dimarts 16 d'agost i també en les Festes de Sant Roc ja que serà l'ultim dia de les Festes del carrer Cos del Bou han organitzat una serie d'activitats molt interessants, divertides i alhora refrescants. Es tracta d'un tobogan aquatic de 50 metres de longitud que transformarà la Baixada Peixateria en una cascada urbana. Estarà obert per a totes les edats i tots els publics en general i serà completament gratuit. Per combatre de la millor manera aquesta xafogor d'agost quina millor manera que anar la tarda del 16 d'agost a passar-ho d'allò més bé amb la Colla Jove.
A més del tobogan aquatic, a partr de les 18:30h hi haurà una gimcana d'aigua amb diferents jocs per posar a prova l'agilitat i rapidesa. Les inscripcions es podran fer durant tota la tarda al Cos del Bou i es tancaran 5 minuts abans d'iniciar la gimcana.

Ja per acabar la festa aquest dia, després de la gimcana, cap a les 19:30h tindrà lloc una Guerra d'Aigua al carrer. Amb tots els participants que hi hagi es faran dos equips que s'enfrontaran per obtenir una bona recompensa. Hi haurà música que amenitzarà el combat i estan permesos tot tipus d'artefactes aquatics com: galledes, ampolles, esponges, pistoles d'aigua...

L'objectiu de la Colla Jove realitzant totes aquestes activitats és molt clar Divertir-se i acabar ben remullats.

Per el proper dia 20 d'agost ja per les Festes de Sant Magí organitzen el 5è Concurs d'Estirar la Corda, un classic per aquestes dates, on tindreu que demostrar la vostra força muntant un equip i lluitant contra altres adversaris per demostrar qui pot estirar més. I un cop acabat podreu gaudir del JOVErmut, un bon vermut d'estiu amb la millor música a càrrec de Mr. Pin Up on també podreu trobar servei de barra i entrepans. El camp de batalla del Concurs d'estirar Corda serà el carrer Cos del Bou i donarà inici a les 10h del matí. No us ho perdeu!!!
Podeu consultar les bases i el formulari per apuntar-vos al seguent enllaç:
http://collajovetarragona.cat/tram-sindria-sant-roc-sant-magi/ 
Les inscripcions es faràn per grups (30€) inclouran una consumició grauita per a cada membre. Obertes de l'11 fins al dia 18 d'agost i es realitzaran via correu electronic: social@jovedetarragona.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada