divendres, 19 d’agost de 2016

L'arribada de l'aigua de Sant Magí omple els carrers de Tarragona un any més


Ahir, dijous 18 d'agost, va tenir lloc un dels actes destacats de les Festes de Sant Magí a Tarragona com és l'arribada dels portants de l'aigua de Sant Magí amb els carros i la posterior pujada amb el Seguici fins al Portal del Carro.

Cap a les set de la tarda arribaven tota la comitiva dels portants de l'aigua amb els carros a la Plaça la Font on els hi esperaven els Gegants, els Nanos, el Ball de Bastons, els Bastons de l'Esbart Santa Tecla i la Banda Unió Musical juntament amb tota l'afluencia de gent que omplia la plaça i el carrer Portalet per veure'ls arribar.

Tot just després d'arribar a la plaça el Seguici de Sant Magí format pel Magí de les Timbales, els Gegantons Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells, els Nanos Vells, els Nanos Nous, el Ball de Bastons de Tarragona, els Bastoners de l'Esbart Santa Tecla i els portants de l'aigua amb els carros amb la Banda Unió Musical darrere posant el to musical es dirigien cap al Portal del Carro on els hi estaven esperant les quatre colles castelleres de la ciutat per a fer els tradicionals pilars de benvinguda als portants de l'aigua per després arribar fins al Portal del Carro amb l'aigua de Sant Magí.

Seguidament el Seguici de Sant Magí ja sense els carros dels portants de l'aigua, baixaven cap a la Plaça la Font en cercavila per a fer els seus tipics balls un per un, on primer van ballar els Negritos, seguidament els Gegants Moros i per acabar els Gegants Vells. Els balls dels Gegants va donar pas a les exhibicions del Ball de Bastons de Tarragona i dels Bastoners de l'Esbart Santa Tecla.

La Plaça la Font es va omplir un cop més per veure de ben a prop els Gegants i ballar amb ells i les exhibicions del Ball de Bastons i els Bastoners, i no solament la Plaça la Font sino durant tot el recorregut de la cercavila els carrers eren plens de gent que no es va voler perdre un any més l'arribada de l'aigua de Sant Magí a la ciutat.


Si voleu veure la galeria de fotos completa de la Cercavila de l'arribada de l'aigua de Sant Magí ho pdeu fer al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1120272858057787

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i poder veure moltes més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar informats de tot.

Aquí podeu veure el video de la Cercavila de l'arribada de l'aigua, amb l'arribada, la posterior pujada cap al Portal del Carro i el ball de Gegants a la Plaça la Font.

             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada