dimarts, 16 d’agost de 2016

Laura del Peso, nova princesa i Marcel Mislata, nou cavaller per a "La Cucafera Baixa 2016"

Ahir, dilluns 15 d'agost, a la tarda va tindre lloc l'acte de "La Cucafera busca Princesa" que organitza la propia entitat de la Cucafera i que serveix per a seleccionar la princesa i el cavaller que participaran en l'acte de "La Cucafera Baixa" de les properes festes de Santa Tecla.

Enguany la novetat arribava en la figura del cavaller ja que en edicions anteriors solament hi havia la princesa, doncs aquest any hi haura tant princesa com cavaller que acompanyaran la Cucafera durant l'acte de Santa Tecla.

El lloc escollit per l'acte de "La Cucafera busca princesa" va ser la Plaça del Forum que arriba enguany a la seva tercera edició. En l'acte han participat 6 nenes per ser princeses i 4 nens per a cavaller d'entre 5 i 10 anys. La presentació de l'acte ha anat a càrrec d'Adrià Recasens, cap de comunicació de la Cucafera i que ja va presentar també ahir la restauració de la bèstia.

El jurat per escollir la nova princesa i el nou cavaller d'enguany estava format per dos cap de colla de la Cucafera, Paco Ruiz i Alejandro Gonzalez, i Mamen Puig, vocal de Festes de l'Associació de Veins del Port.

Finalment els guanyadors han estat, Laura del Peso de 8 anys i del barri del Serrallo, com a nova princesa i Marcel Mislata de 7 anys i del barri de Torreforta, com a nou cavaller.

Podeu veure la galeria de fotos de l'acte "La Cucafera busca princesa" en el seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1117930941625312

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar ben informats de tot.

Aquí podeu veure un petit video de l'acte de "La Cucafera busca princesa" celebrat ahir dilluns 15 d'agost a la tarda.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada