dimecres, 31 d’agost de 2016

Les Bèsties de foc de Tarragona participaran en el Correfoc del 10è Aniversari del Llumenot de Perafort

El proper 10 de setembre les quatre bèsties de foc de la nostra ciutat com són el Drac de Sant Roc, el Bou, la Vibria i el Griu sortiran totes elles fora de Tarragona i totes per participar al mateix correfoc per celebrar el 10è Aniversari del Cuc Llumenot de Perafort on hi haurà la 1a Mostra de Bèsties de foc adults i infantils.

Del Correfoc Infantil també formaran part dues bèsties de la nostra ciutat com són el Drac de Sant Roc Petit i el Bou Petit. Per lo tant aquest dia Tarragona estarà molt ben representada amb les seves bèsties de foc on en el Correfoc d'Adults hi participaran totes elles.

A part de les bèsties de foc de Tarragona en el Correfoc d'Adults hi formaran part també la Galera de Cambrils, el Boc de Vandellòs i l'anfitrió d'aquesta trobada el Cuc Llumenot de Perafort per celebrar els seus 10 anys.

Una ocasió especial per a que la gent de fora de Tarragona conegui part del nostre Seguici i totes les bèsties de foc de la nostra ciutat.

L'hora de la plantada de Bèsties serà a les 20h i tindrà lloc a la Plaça de l'Esglèsia, a les 21h donarà inici el Correfoc Infatil i a les 22h començarà el Correfoc d'Adults.


Cartell 10è Aniversari Llumenot


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada