dijous, 18 d’agost de 2016

Presentat el numero 11 del Puzle de les Festes dedicat enguany a la Cucafera de Tarragona

Ahir, dimecres 17 d'agost, es va presentar el numero 11 del Puzle de les Festes en un acte celebrat al vestíbul del Teatre Tarragona a la Rambla Nova, i que enguany va dedicat a la Cucafera de Tarragona en commemoració dels seus 25 anys que fa aquest any.

Enguany el Puzle de les Festes continua amb el format de l'any passat de 100 peces i la fotografia va a càrrec de Ramon Llaberia Adell. Ha estat editat per l'empresa Educa amb el patrocini de REPSOL, Optica Universitaria i l'Institut Municipal d'Educació i Treball.

L'acte va tenir la presencia de la regidora de cultura i festes, Begoá Floria, membres dels Grallers Els Quatre Garrofers que són els organitzadors i impulsors del Puzle de les Festes.
També va comptar amb la presencia de la Cucafereta amb els seus portadors petits que va assistir a la presentació.

Després de la presentació del puzle, la Rat Cebrian va fer la lectura d'un conte dedicat a la Cucafera, protagonista del Puzle de les Festes d'enguany i que els més petits s'ho van passat d'alló més bé i van disfrutar molt amb la lectura del conte.

El numero 11 del Puzle de les Festes es pot adquirir als seguents punts de venda:
El Lloro, c/Governador Gonzalez, 18
El Negrito i la Negrita, c/Governador Gonzalez, 28
Quiosc Papereria Trama, c/Major, 33
Llibreria La Capona, c/del Gasometre, 41-43
Animaladas, c/Rebolledo, 19
Queviures, c/Mallorca, 1
Sant Jordi Art, c/Reding, 50
Estand de les Festes
Podeu veure la galeria de fotos completa de la presentació del Puzle de les Festes al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1119442464807493

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar informats de tot.

Aquí podeu veure el video de l'acte de presentació del puzle de les festes i de la narració del conte a càrrec de la Rat Cebrian.

         

*Video del nostre canal de Youtube on podeu veure molts videos de les Festes Tarragonines i on us podeu subscriure al canal per veure abans que ningu els videos publicats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada