diumenge, 14 d’agost de 2016

Tarragona es va omplir de Gegants i Nans en la 3a Trobada de Sant Magí

Ahir, dissabte 13 d'agost, els carrers de Tarragona es van omplir de Gegants i Nans amb la 3a Trobada que organitzen conjuntament la Colla Gegantera del Passeig Torroja i el Club Maginet en motiu de les Festes de Sant Magí. Ja és la tercera edició d'aquesta trobada de Gegants i Nans que fan per Sant Magí amb exit d'assistencia de public pels carrers de Tarragona durant tot el recorregut de la cercavila que van fer.

Gegants i Nans arribats de diversos punts de Catalunya es van acostar a Tarragona per participar en aquesta trobada i ballar al ritme dels grallers pels diferents carrers de Tarragona per on van passar.

Cap a dos quarts de sis la Rambla de Tarragona es començava a ompir de Gegants i Nans a l'espera de començar la cercavila que els duria cap a la Plaça de les Cols on farien els seus tipics balls cada colla gegantera, davant el public que hi havia a les escales de la Catedral, passant un per un per la plaça, i després dirigir-se cap al Pla de la Seu per fer un ball conjunt de totes les colles participants. Tot just a l'acabar el ball conjunt al Pla de la Seu, es van dirigir cap a la Plaça del Rei per acabar aquesta 3a Trobada de Gegants i Nans de Sant Magí.

Gegants i Nans de Vilallonga del Camp, de la Selva del Camp, de Valls, de les Borges del Camp i fins i tot de barris tarragonins com el Serrallo, el barri del Port o el carrer Merceria van ser algunes de les colles participants en aquesta trobada.

En definitva un exit en referencia a afluencia de public pels carrers de Tarragona durant la Trobada de Gegants i Nans.


Podeu veure la galeria de fotos completa de la 3a Trobada de Gegants i Nans de Sant Magí al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1116378471780559

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar-li "m'agrada" per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar ben informats de tot.

Aquí podeu veure el video de la 3a Trobada de Gegants i Nans de Sant Magí celebrada ahir dissabte 13 d'agost.

           

*Video del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure a l'instant els videos de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada