dilluns, 15 d’agost de 2016

Tarragona va poder veure per fi la restauració de la Cucafera de Tarragona

Ahir durant les Festes de Sant Magí es va poder veure per fi els treballs de restauració que s'han fet a la Cucafera de Tarragona en un acte multitudinari a la Plaça de les Cols i amb les Cucaferes convidades de Tortosa i de Reus que van poder veure en directe com ha quedat de renovada la nostra Cucafera.

Cap a dos quarts de vuit les escales de la Catedral i la Plaça de les Cols eren plenes de gom a gom per a presenciar en directe la restauració de la Cucafera i les noves samarretes de l'entitat. La presentació de la restauració va anar a càrrec d'Adrià Recasens, cap de comunicació de la Cucafera de Tarragona i responsable de totes les xarxes socials de l'entitat i del Barri del Port. La presentació va tenir la presencia dels responsables d'aquesta restauració com són l'escultora Àngels Cantos, l'Antoni Mas que s'ha encarregat de l'estructura i els mecanismes, com també de la regidora de Festes Begoña Floria.

També es va presentar la nova samarreta que lluÏran els membres de la Cucafera a partir d'ara. L'autor del nou disseny ha estat Ivan Puente, membre i portador de la Cucafera, l'Alex Carrasco que ha dissenyat el nou logotip de l'entitat que porten a l'esquena de la samarreta i l'Aitor Bueno que s'ha encarregat de redissenyar el logotip de l'associació de veins del Port.
Un cop acabada la presentació de la restauració la Cucafera amb les convidades, la de Tortosa i Reus, van fer els seus tipics balls a la Plaça de les Cols davant l'atenta mirada del multitudinari public que s'hi aplegava a les escales de la Catedral i a la Plaça de les Cols.

Per finalitzar els actes, va tenir lloc una cercavila de lluïment pels carrers de la Part Alta amb les Cucaferes i que va acabar a la Plaça la Font on van fer un ball conjunt totes elles. Van anar pel carrer Merceria, Plaça del Forum, carrer Santa Anna, Plaça del Rei, carrer La Nau, carrer Major, Baixada Peixateria i Plaça la Font.
Tots aquests actes entren dins del 25è aniversari de la Cucafera de Tarragona que se celebra enguany.


Al seguent link podeu veure la galeria completa de fotos de l'acte de presentació de restauració de la Cucafera de Tarragona i de la Cercavila de lluïment amb les cucaferes convidades, de Tortosa i Reus:

https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1117230938361979

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar informats de tot.

Aqui podeu veure el video de la presentació de la restauració de la Cucafera de Tarragona i de la cercavila de lluïment amb les cucaferes convidades.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada