divendres, 5 d’agost de 2016

"Tots som les Cols" la nova campanya dels Xiquets de Tarragona de cara a la Diada de Sant Magí

La Colla Castellers Xiquets de Tarragona ja prepara la Diada Castellera de Sant Magí del proper 19 d'agost a la Plaça de les Cols i ho fa fent una campanya amb el lema De la pinya a l'aleta "Tots som les Cols" (en clara referencia al lloc de l'actuació).

Amb una serie de cartells molt originals que han creat per aquesta campanya i que el primer ja ha vist la llum i amb una serie d'iniciatives i sorpreses que han preparat a les xarxes socials i presencialment i que s'aniran desvelant properament.

Una de les iniciatives ja es va poder veure en l'assaig que van tenir aquest passat dia 2 d'agost en que van organitzar un photocall tematic que va servir per a que tots els castellers que volguessin es van poder fer una foto que poden fer servir com a foto de perfil a les xarxes socials durant aquestes setmanes, abans que arribi la gran cita de Sant Magí.

Un altre iniciativa arribarà en el assaig del proper 12 d'agost que realitzaran a la Plaça del Rei on organitzaran el "I Concurs de Camisses d'assaig" i que es premiaran diverses categories relacionades en l'atreviment i originalitat de les camises que els castellers portin aquest dia. Per posar fi a l'assaig l'acabaran amb un sopar en forma de frankfurt per a tots els assistents a l'assaig..

Encara hi haurà més sorpreses i iniciatives que s'aniran desvetllant durant aquestes setmanes, aixì que estigueu molt atents a les seves xarxes socials per saber totes aquestes sorpreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada