dijous, 11 d’agost de 2016

Tres membres del Drac de Sant Roc seràn els banderers al matí de Santa Tecla

Ja es comencen a descobrir les primeres coses relacionades amb les properes Festes de Santa Tecla que arribaran com cada any a meitat del mes que ve, al setembre.

Avui s'ha anunciat qui seran els banderers de l'anada i tornada d'ofici del dia 23, dia de Santa Tecla, enguany els escollits han estat tres membres del Drac de Sant Roc que ha escollit la propia entitat en un reconeixement al seu compromís amb la cultura popular. Els tres escollits han sigut: Paqui Cantos, Ferran Ventura i Jaume Ollé que formen part d'aquesta entitat, el Drac de Sant Roc, des de l'any 1985 i han estat actius recuperadors d'aquesta bèstia del nostre Seguici Popular. Més de 30 anys dedicats al Drac de Sant Roc i per això han estat els escollits.

L'any passat per acord de la comissió assesora sobre el Seguici Popular es va iniciar la recuperació de la figura del banderer de l'anada i tornada d'ofici del matí de Santa Tecla.

El Ball de Diables va ser l'encarregat d'escollir l'any passat el banderer, que va ser el filòleg, politic, escriptor i critic literari Josep Bargalló i enguany seràn membres del Drac de Sant Roc els encarregats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada