diumenge, 14 d’agost de 2016

Un matí de diumenge ben refrescant en la Festa de l'aigua i l'escuma dels Xiquets de Tarragona

Ahir, diumenge 14 d'agost, la Colla Castellers dels Xiquets de Tarragona va organitzar la Festa de l'aigua i l'escuma amb diverses activitats pels més petits com un bany d'escuma, un inflable casteller per poder escalar com si fos un castell i el gran atractiu d'aquesta Festa el tobogan aquatic urbà més gran del món amb una longitud de 150 metres ni més ni menys, el primer tobogan aquatic que s'organitza a la ciutat de Tarragona.

La Festa de l'escuma i l'aigua estava a la Plaça del Rei junt amb la música de Dj Vidal que s'encarregava de posar el tó musical en aquest matí tan divertit que van organitzar els Xiquets de Tarragona. També a la Plaça del Rei es trobava l'inflable que recreava els castells just al costat on s'estava celebrant la Festa de l'escuma on els més petits no paraven de pujar i baixar per l'inflable

El tobogan aquatic que començava al carrer Santa Anna, just davant del local dels Xiquets de Tarragona, i que anava fins al final de la Plaça del Rei just a tocar de la Baixada Peixateria. 150 metres de tobogan on petits i grans s'ho van passar d'allò més lliscant i remullant-se en un matí molt caluros. Ha estat el tobogan aquatic urbà més gran del món.

Un matí ben divertit on petits i grans van poder gaudir, remullar-se i passar-ho d'allò més bé gracies a la iniciativa dels Xiquets de Tarragona. Totes aquestes activitats estaven programades dins dels actes de les Festes de Sant Magí d'enguany.
Podeu veure la galeria de fotos completa de la Festa de l'aigua i l'escuma dels Xiquets de Tarragona al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1116899508395122

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per poder veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar ben informats.

Aquí podeu veure un video de la Festa de totes les activitats que es van fer en la Festa de l'aigua i l'escuma dels Xiquets de Tarragona.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada