dilluns, 22 d’agost de 2016

Varies colles geganteres de Tarragona participaran a la "Mostra de Gegants i Bestiari" a Montblanc

El proper 4 de setembre (diumenge) diverses colles geganteres de Tarragona formaràn part de la "Mostra de Gegants i Bestiari" en el marc de les Festes de la Serra de Montblanc.

Aquesta mostra que acollira Gegants i Bestiari d'arreu de Catalunya i de l'Estat Espanyol, i que per part de la ciutat de Tarragona hi formaran part els Gegants del Col·legi de les Dominiques, els Gegants del Col·legi del Sagrat Cor i els Gegants de la Plaça Sant Miquel com també la Cuca de les Dominiques. també formarà part la Cucafera de Tarragona com ja hem explicat en una noticia anterior ja que apadrinarà a la nova i recuperada Cucafera montblanquina.

Tarragona estarà ben representada amb aquestes colles geganteres que participaràn junt amb la cuca de les Dominiques i la Cucafera.

La Cercavila donarà inici a les 11h del matí del proper 4 de setembre i recorrera diferents carrers i places de la Vila de Montblanc.

Cap a les 12h del migdia tindrà lloc l'entrada de lluïment a la Plaça de Sant Francesc de les diferents colles convidades.

Aquest és el cartell de la "Mostra de Gegants i Bestiari" de les Festes de la Serra de Montblanc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada