diumenge, 11 de setembre de 2016

Ahir va tindre lloc l'acte "Balla els Balls" de l'Esbart Santa Tecla als jardins de la Casa de la Festa

Ahir, dissabte 10 de setembre i dins dels actes previs a les Festes de Santa Tecla 2016 va tindre lloc als jardins de la Casa de la Festa l'acte organitzat per l'Esbart Santa Tecla "Balla Els Balls".

El Ball de Cercolets, el Ball de Valencians, els Turcs i Cavallets, els Bastoners, el Ball del Patatuf i enguany el Ball de Gitanes com a convidats a l'acte van ensenyar als assistens a ballar com ballen ells per Santa Tecla i demostrar-hp després amb els Balls de Lluïment que hi van fer.

Tot començava de bon matí amb els tallers que van preparar per després donar pas a les primeres exhibicions dels balls cap a les onze del matí. La música dels balls anava a càrrec de la Vibrats Band.

Un cop finalitzats els primers balls de tots els grups de l'Esbart Santa Tecla i els convidats el Ball de Gitanes davant l'expectació de la gent, es van fer petits tallers on cada ball ensenyava a tothom que volia apendre per després demostrar tot el que els hi havien ensenyat.
Cap a les dotze del migdia era el torn per a fer els balls finals amb la gent que volia demostrar tot el que havia apres d'aquests balls de l'Esbart Santa Tecla i el Ball de Gitanes davant el public assistent que s'aplegava als jardins de la Casa de la Festa.

Per finalitzar l'acte va haver-hi el III Vermu Tecler amb la participació de So Nat, Grallers de Tarragona.


Podeu veure la galeria d'imatges completa de "Balla Els Balls" de l'Esbart Santa Tecla al seguent link:

https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1139741496110923

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i estar al corrent de tot el que passa a les Festes de Tarragona.

Aquí teniu el video de les exhibicions de "Balla els Balls" de l'Esbart Santa Tecla com el Ball del Patatuf, de Cercolets, els Bastoners, el Ball de Valencians i els convidats d'enguany el Ball de Gitanes.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada