dissabte, 10 de setembre de 2016

"Amparito" el Cava de Santa Tecla i amb l'Àliga a la seva etiqueta ja forma part de les Festes

Ahir divendres dia 9 de setembre, a la tarda, cap a dos quarts de set (18:30h) va tindre lloc la presentació del Cava de les Festes de Santa Tecla, una novetat d'enguany, i que ha estat editada per la Fundació Topromi.

Amb el nom d'"Amparito" es va presentar aquesta ampolla de cava i amb el dibuix de l'Àliga de Tarragona a la seva etiqueta, aquesta ha estat feta per els treballadors amb discapacitat intel·lectual d'aquesta Fundació i amb aquesta aportació participen un any més a les Festes de Santa Tecla.
Per lo que respecta al Cava ha estat elaborat per el Celler de Sant Sadurni d'Anoia.

Respecte a la presentació va tindre lloc a la Casa de la Festa i va tenir la presencia de representants de la Fundació Topromi (responsables de crear l'ampolla) també de l'alcalde Josep Felix Ballesteros, la Regidora de Cultura i Festes Begoña Floria entre d'altres. La gent no es va voler perdre aquesta presentació per presenciar de primera mà el nou Cava de Santa Tecla.

Al finalitzar la presentació va haver-hi una foto de familia amb tots els representants davant del Seguici que hi ha a la Casa de la Festa.

L'ampolla de Cava té un preu de 7€ i la gent assistent a la presentació ja la va poder adquirir allà mateix pero també es posarà a la venda a l'estand de les Festes a partir del proper 11 de setembre, dia en que obrirà portes al Teatre Tarragona.


Podeu veure més imatges de la presentació del Cava de Santa Tecla al seguent link:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1139140136171059

*Link a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" per seguir les noticies de les Festes Tarragonines i veure més fotos i videos dels seus actes.

Aquí teniu el video de la presentació d'"Amparito" del Cava de Santa Tecla.

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada