dilluns, 12 de setembre de 2016

Diversos actes plens de Cultura Popular omplen Tarragona durant la Diada de Catalunya

Ahir, diumenge 11 de setembre i per celebrar la Diada de Catalunya a Tarragona hi va haver-hi alguns actes tant al matí com per la tarda i en diferents punts de la ciutat. Al matí els actes es centraven basicament a la Part Alta i organitzats per la Coordinadora de l'Onze de Setembre a Tarragona i per la tarda es centraven a la Rambla Nova amb la gran manifestació i on hi van formar part elements de la Cultura Popular com Gegants, Bèstiari, Castells, Grallers i altres elements.

Al matí el protagonisme era per a la cercavila que organitza cada any la Coordinadora de l'onze de Setembre a Tarragona. A la cercavila hi formava part el Ball de Serrallonga Petit, els Gegants del Casc Antic (tant els grans com els petits), el Gegant Bartolo de l'Esplai Sant Fructuos amb els seus grallers i diversos nanos, dracs i gegants fets pels més petits en uns tallers que va organitzar la propia Coordinadora de l'Onze de Setembre en diversos dies.

La Cercavila donava inici a les onze del matí des de la Plaça de les Cols i va recorrer els principals carrers de la Part Alta, baixant pel carrer Major continuant pel carrer La Nau, Plaça del Rei, carrer Santa Anna fins arribar a la Plaça del Forum on van anar passant tots els elements i entitats participants per a fer els balls de lluïmental mig de la Plaça.

Per la tarda l'acte central era a la Rambla Nova on va haver-hi una Mostra de Cultura Popular amb Gegants, Bestiari, Colles Castelleres, Grallers, Batucades i altres elements i entitats vinguts d'arreu del Camp de Tarragona. Es van reunir tots en diversos punts de la Rambla Nova on van fer balls al ritme de la música de les gralles i les batucades que es reunien en tota la Rambla.


A la tarda la Rambla Nova es va omplir d'elements que representen la nostra Cultura Popular.A continuació teniu els links a les diferents galeries de fotos dels actes celebrats durant la Diada de Catalunya a Tarragona.

Cercavila de l'Onze de Setembre a Tarragona (Organitzada per la Coordinadora de l'Onze de Setembre a Tarragona):
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1141002705984802

Mostra de Cultura Popular a la Rambla Nova durant la Diada de Catalunya a Tarragona:
https://www.facebook.com/tarracofestes/photos/?tab=album&album_id=1141089579309448

*Links a la nostra pàgina de Facebook, a la qual podeu donar "m'agrada" i podreu veure més fotos i videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes, i estar informats de tot el que passa a les Festes.

Aquí teniu el video de la Cercavila organitzada per la Coordinadora de l'Onze de Setembre a Tarragona.

          

I aquí podeu veure un video de lo que va ser la Mostra de Cultura Popular a la Rambla Nova durant la Diada de Catalunya.

         

*Videos del nostre canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i veure més videos de les Festes Tarragonines i dels seus actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada